27 februari 2019

e-Academy met gratis e-learnings voor retailers

Thuiswinkel heeft de e-Academy gelanceerd met gratis e-learnings gelanceerd voor iedereen die (professionele) belangstelling heeft in e-commerce. Ook retailers en hun medewerkers kunnen van de academy gebruik maken. De e-Academy is onderdeel van de Human Capital Agenda van de Retailagenda.

De eerste e-learning gaat over conversieoptimalisatie en is nu online. In totaal komen er dit jaar tien gratis e-learnings online. Ze hebben allemaal betrekking op essentiële onderwerpen binnen e-commerce zoals de customer journey, data-analyse, digital marketing en wet- en regelgeving op het gebied van e-commerce. Het doel van online cursussen is om bedrijven verder te helpen op het gebied van ‘digital business skills’. De academy hoopt retailers inzicht te geven in en te enthousiasmeren voor e-commerce, en het personeel van retailers en webshops meer kennis op dit vlak bij te brengen waardoor ze breder inzetbaar zijn.

Digitale technologie

Online en offline zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is niet alleen van belang dat medewerkers en management bewust leren omgaan met de digitale technologie, maar ook dat zij de onderliggende business concepten en processen begrijpen en een kritische, onderzoekende en nieuwsgierige houding ontwikkelen. Hiermee kunnen zij zich ook een toekomstige digitale technologie eigen maken. Wie digitale technologie begrijpt, kan het ook inzetten om klanten beter te bedienen.

Certificaat

De e-learnings gaan uit van HBO-niveau en worden ontwikkeld met topexperts uit verschillende e-commerce disciplines. De e-learnings duren 30 tot 45 minuten en bevatten veel interactieve elementen. Door allerlei vragen, oefeningen en cases wordt de cursist zelf tot nadenken aangezet. Op deze manier wordt de betrokkenheid van de cursist gestimuleerd. Na de cursus volgt een toets en als deze succesvol is afgerond, krijgt de cursist een certificaat op naam in zijn persoonlijke profiel op de e-Academy Campus. De cursussen zijn op ieder moment en in ieders eigen tempo te doorlopen.

Meer informatie: www.e-academy.org

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.