16 november 2018

Green Retail: congres en enquête

Ook retail vastgoed moet in rap tempo verduurzamen. Denk en doe mee met het oplossen van urgente vraagstukken tijdens Green retail ‘Make it happen’ op 27 november in Utrecht. Voorafgaand aan het congres wordt een enquête gehouden, meedoen kan tot 25 november. Het congres is een initiatief van Platform Duurzaam Winkelvastgoed, in samenwerking met de Retailagenda. Aanmelden kan hier.

Vanuit drie invalshoeken vertellen de key notes welke rol de lokale overheden, de vastgoedeigenaren en de retailers kunnen spelen bij de benodigde verduurzaming van de retailsector. Daarbij passeren tal van inspirerende voorbeelden van hoe wordt omgegaan met duurzame vastgoed de revue, zoals de renovatie van de Albert Heijn XL in Alkmaar waar duurzaamheid, creativiteit en architectuur hand in hand zijn gegaan, of het project om winkels klimaat neutraal te maken.
In 5 co-creatiesessies krijgt alle kennis en creativiteit van de deelnemers de vrije loop om met oplossingen te komen om de verduurzaming van de sector in de versnelling te brengen! De centrale thema’s zijn:

Enquête

Ter voorbereiding op het congres polsen we de stand van zaken op het gebied van duurzaamheid binnen de sector. Dat doen we zowel retailers als vastgoedeigenaren. Ook als je niet deelneemt aan het congres, kan je de vragenlijst invullen. Je medewerking wordt zeer gewaardeerd!
Werk je bij een RETAILORGANISATIE? Klik dan hier.
Werk je bij een VASTGOEDORGANISATIE? Klik dan hier .

Praktische informatie

Het congres vindt plaats in het uiterst duurzame a.s.r. hoofdkantoor in Utrecht, ook al zo’n bron van inspiratie! De visie van a.s.r. op duurzaamheid en hoe dit bijzondere gebouw daaraan bijdraagt komt ook aan bod.
Ontvangst vanaf 13.30 uur, afsluiting en netwerkborrel: 17.00 – 19.00 uur.
Klik hier voor het uitgebreide programma en het aanmeldformulier.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.