13 juli 2020

21 & 22 juli: webinarsessies over de impact van de coronacrisis

Hoe komt retail non-food straks uit de coronacrisis? Tijdens vier webinars op 21 & 22 juli worden per doelgroep de resultaten gepresenteerd van een uitgebreide impactanalyse onder consumenten, retailers, vastgoed en gemeenten. Schrijf je nu in!  

De impact van het coronavirus op non-food retail is groot, maar hoe groot? Langzaam gaan winkels weer open en komt het bezoek aan winkelgebieden weer op gang. Maar we zijn nog lang niet op het oude niveau. De vraag is of dat ook nog gaat gebeuren? En, wat wordt de invloed van deze ontwikkelingen op het retaillandschap? 
In opdracht van de Retailagenda, INretail en NRW heeft onderzoeksbureau Q&A uitgebreid onderzoek gedaan onder alle groepen stakeholders: consumenten, retailers (grootwinkelbedrijf en mkb), vastgoed en gemeenten.
Op dinsdag 21 en woensdag 22 juli worden de resultaten van deze actuele en grootschalige impactanalyse naar de gevolgen van de coronacrisis op de retail non-food gepresenteerd.

Wat verwachten stakeholders?

Tijdens vier webinars delen we de verwachtingen van de stakeholders. Want, wat verwachten zij op het gebied van traffic, winkelsluitingen, toekomstgebieden, de groei van online, etc.? Wil je  weten hoe zij de toekomst zien? Schrijf je dan nu in!

Vier webinars

We zullen de resultaten delen in een viertal webinars, gericht op de vier stakeholdergroepen:  vastgoed, retail mkb, retail grootwinkelbedrijf en gemeenten. De belangrijkste resultaten worden per stakeholdergroep gepresenteerd door Frank Quix van Q&A. Aansluitend gaan we in gesprek met steeds een toonaangevende stakeholder. Brigit Gerritse (programmamanager van de Retailagenda) licht toe welke acties mogelijk zijn vanuit het onlangs gepubliceerde herstelplan. Deelnemers kunnen via de chat vragen stellen. De webinars duren circa één uur.

Data & doelgroepen

Inschrijven

Geef je op voor één of meer van de webinars van de Retailagenda. Wij sturen je voorafgaand aan het webinar een link om deel te nemen.

Aanmelden kan hier

https://retailland.nl/aanmelden-webinars-impactanalyse-na-corona/

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.