17 september 2017

Congres Regionale afstemming – 2 oktober

Op 2 oktober wordt tijdens het congres Regionale Afstemming de publicatie ‘Succesvolle transitie van winkelgebieden door regionale afstemming’ gepresenteerd. Marijke van Hees, voorzitter Retailagenda en Sander de Rouwe van IPO nemen de publicatie in ontvangst.

De publicatie helpt bij het uitwerken van afspraken uit de Retailagenda om winkelmeters terug te dringen. Er wordt o.a. in gegaan op hoe regionale afstemming organiseert, wie het initiatief hiervoor neemt en welke partijen er bij betrokken zijn. De publicatie is straks te downloaden via deze site bij de toolkit voor gemeenten.
Tijdens het congres komen de bevindingen uit de publicatie uitgebreid aan bod. Er wordt een lezing gegeven over het functioneren van ons regionaal verspreide winkellandschap en er is een panelgesprek met Marijke van Hees en Sander de Rouwe.
Daarnaast vindt er een verdieping van het onderwerp plaats aan de hand van best practices vanuit het perspectief van de gemeente (Eindhoven en Utrecht), regio (Noord- Brabant en Parkstad Limburg) en provincie (Commissies Zuid-Holland en Noord-Holland).  Ook wet- en regelgeving komt deze middag aan bod.

Deze bijeenkomst wordt gratis aangeboden door NRW. Op de site van NRW staat het programma en het aanmeldformulier.
Datum: 2 oktober
Locatie: Bar Beton, Pythagoraslaan 101, Utrecht
Ontvangst: 14.00 uur
Start borrel: 16.30 uur

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.