Gemeenten

Het is de realiteit van alle dag: veel winkelgebieden kampen met flinke problemen, dat weet u als geen ander. Een overaanbod van winkels, groeiende leegstand en teruglopende bestedingen zijn aan de orde van de dag. Gemeenten zijn al volop in actie om te zorgen dat ze in de toekomst bruisend en vitaal blijven of worden. Het tekenen van een RetailDeal is daar onderdeel van. (Bekijk hier  hier het overzicht van gemeentes en regio’s die de RetailDeal tekenden).

Werken aan levendige winkelgebieden is echter geen gemakkelijke opgave. U komt voor allerlei dilemma’s en vraagstukken te staan. Hoe bepaal je welk winkelgebied een goed toekomstperspectief heeft? Wat zijn de mogelijkheden om plekken te transformeren en hoe werk je op een effectieve manier samen met alle stakeholders om deze keuze te maken. De Retailagenda wil u daar graag bij ondersteunen, daarom hebben we een toolkit samengesteld vol praktische instrumenten, rapporten, achtergrondinformatie en links naar instanties en organisatie die u weer verder kunnen helpen.

Neem voor vragen op opmerkingen contact op met Irma IJdens (accountmanager) RetailDeals, (06) 22884076, irma.ijdens@retailland.nl

1

Identiteit & uitstraling

Uw gemeente of winkelgebied wil natuurlijk ook aantrekkelijk zijn en blijven voor de consument, maar hoe zorg u voor een eigen identiteit en uitstraling?

Lees meer

2

Detailhandels- en binnenstadsvisies

De Retailagenda een aantal publicaties verzameld die als leidraad kunnen dienen bij het opstellen en uitvoeren van uw detailandelsvisie. Experts geven hierin hun kijk op (toekomstige) winkelgebieden.

Lees meer

4

Regionaal overleg

Landelijke, regionale en lokale partijen, zowel overheden als de markt, moeten samenwerken om winkelgebieden toekomstbestendig te maken.

Lees meer

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.