13 juni 2019

Gratis nieuwe e-learning “E-commerce Wet- en Regelgeving”

De e-Academy heeft een gratis nieuwe e-learning gelanceerd over E-commerce Wet- en Regelgeving. De online module is interessant voor iedereen uit de retail die een webshop heeft of er voor werkt. Alles wat je moet weten over cookies, de AVG, misleidende reclame en mailings per e-mail komen aan bod.

De e-learning gaat onder meer in op belang om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, de informatieplicht aan de consument moet informeren en vormen van misleidende reclame er zijn. Verder wordt dieper ingegaan op het versturen van e-mails en het verwerken van persoonsgegevens moet verwerken.

De e-Academy is een leerportaal voor de retail met een gratis basisaanbod van e-learnings op het gebied van e-commerce. Drie van de tien geplande modules zijn inmiddels live;  naast de e-learning Wet- en Regelgeving kunnen ook de e-learnings Customer Journey en Conversion Rate Optimization worden gevolgd.
De e-learnings gaan uit van HBO-niveau en duren 30 tot 45 minuten. Ze bevatten veel interactieve elementen zoals vragen, oefeningen en cases om actief mee aan de slag te gaan.

De e-Academy is opgezet door Thuiswinkel.org en is onderdeel van de Human Capital Agenda van de Retailagenda. Het doel is om het kennisniveau van ondernemers en medewerkers in de retail te vergroten en vaardigheden die essentieel zijn voor e-commerce verder te ontwikkelen.

Maak gratis een account aan en start direct met leren.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.