Inschrijven Zomercongres Retailagenda

Op maandagmiddag 3 juli organiseert de Retailagenda in het provinciehuis van Overijssel in Zwolle het Zomercongres Retailagenda.  Sinds de Retailagenda op 17 maart 2015 werd aangeboden aan minister Kamp is er veel gebeurd in de retail; de retailsector is volop in beweging. Met het Zomercongres onderstrepen we dit en tonen we graag de behaalde resultaten. Er is ook nog flink wat werk te verzetten; veel mensen en organisaties gaan die uitdaging aan. We geven hen graag de kans dit te laten zien en met elkaar te bespreken. Deelname aan het congres is gratis!

Innovatie & Inspiratie
Het thema van het Zomercongres is ‘Innovatie & Inspiratie’. Het congres bestaat uit een plenair deel en een reeks aansprekende deelsessies. In twee ronden kunt u kiezen uit maar liefst twaalf  interactieve en praktijkgerichte deelsessies rond innovatie en innovatieve ruimtelijke aanpak.
Bekijk hier het volledige en actuele overzicht. U kunt per ronde één sessie bijwonen. Inschrijven voor de deelsessies hoeft niet vooraf, maar kan ter plekke (vol is vol).

Nieuwe RetailDeals
Minister Kamp opent het congres en zal namens de partners achter de Retailagenda voor de derde keer RetailDeals sluiten met gemeenten. Dat deze gemeenten zich spontaan hebben aangemeld voor een RetailDeal onderstreept hoezeer de gezamenlijke aanpak om te komen tot een toekomstbestendige retail in vitale binnensteden leeft.

Stevige rol provincies
Alle provincies hebben vorig najaar een provinciale RetailDeal getekend en gaan een stevige rol spelen op regionaal vlak. Sander de Rouwe, gedeputeerde Friesland, zal namens de provincies vertellen hoe zij samen met gemeenten meer werk willen maken van regionale afstemming.

Programma
12.00-12.30   Ontvangst met koffie en een broodje
12.30-13.00   Start plenaire programma, met een welkomstwoord van Marijke van Hees (voorzitter Retailagenda) en Eddy van Hijum (gedeputeerde provincie Overijssel).
13.00-13.15    Minister Kamp spreekt namens de partijen achter de Retailagenda en Sander de Rouwe (gedeputeerde provincie Friesland) namens het IPO
13.15-13.30    Feestelijke ondertekening Retaildeals door minister Kamp
13.30-14.00    Pauze
14.00-14.50    Eerste ronde workshops/deelsessies: Ruimtelijke afstemming
14.50-15.10    Pauze
15.10-16.00    Tweede ronde workshops/deelsessies: Innovatie
16.00-17.30    Afsluiting door Marijke van Hees en netwerkborrel

Locatie:  provinciehuis van Overijssel in Zwolle (Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle)
Parkeren: Turfmarkt, op ca. 5 minuten lopen van het provinciehuis (let op: het ca. 15 minuten kosten om van de afslag naar de Turfmarkt te rijden.)
Mocht u alsnog verhinderd zijn dan kunt u een bericht sturen naar retailagenda@minez.nl

Ja, ik kom naar het Zomercongres Retailagenda

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.