Intervisie ‘Loyaliteit in centrum- en winkelgebieden’

Klanten die meer binding hebben met een stadscentrum of winkelgebied blijken deze vaker te bezoeken, langer te blijven en meer te besteden. Deze loyaliteit kan o.a. bereikt worden door goede service, een klantenkaart of cadeaupas.

Bekijk hier de resultaten van de intervisie.

Op 13 september organiseert de Retailagenda i.s.m. gemeente Arnhem een intervisiesessie over ‘Loyaliteit in centrum- en winkelgebieden’. Gemeente Arnhem richt zich sterk op innovatie waaronder loyaliteit. Arnhem heeft eind 2016 de Dit is PAS Arnhem Cadeaukaart gelanceerd. De cadeaukaart kan in meer dan 90 winkels, horecagelegenheden en culturele instellingen worden gebruikt. Hiermee is het de grootste collectieve cadeaukaart van Nederland.

Wat kun je met een loyaliteitsprogramma bereiken? Marian van Hooij van platform binnenstad Arnhem (PBA) gaat tijdens de intervisie in op de succesfactoren en learnings van de Arnhemse pas. Deelnemers krijgen hierbij volop gelegenheid om vragen te stellen.
Na de presentatie staan we stil bij twee centrale vragen die in twee rondes in kleine groepen besproken worden en daarna gezamenlijk worden doorgenomen. De vragen zijn erop gericht om over en weer ervaring en ideeën te uitwisselen:

Programma
De intervisie start met een stadswandeling langs de geslaagde, maar ook minder geslaagde, kanten van het centrum van Arnhem. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen, ideeën voor te leggen en kennis uit te wisselen. De middag wordt afgesloten met een borrel.

12.00 -13.00 uur Wandeling door het centrumgebied van Arnhem
13.00 uur Lunch +  start intervisie met: voorstelronde, presentatie Arnhem, discussie over twee rondes
16.30 uur Einde intervisie
16.30-17.30 uur Borrel

Locatie: Platform Binnenstad Arnhem
Bovenbeekstraat 21, 6811CV Arnhem
Bereikbaarheid: Platform Binnenstad Arnhem ligt op circa 12 minuten lopen vanaf het Centraal Station
Dichtstbijzijnde parkeergarage: Musisgarage, Velperbinnensingel 2

>> Aanmelden voor de intervisie kan hier

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.