Retailagenda Innovatie Festival

Innovatie biedt ongekende kansen voor retailers, winkelgebieden, steden en centra. Maar hoe benut je die? De Retailagenda organiseert op maandag 11 maart in Roosendaal het Retailagenda Innovatie Festival met een dynamisch programma vol inspirerende cases, interactieve workshops, praktische tips en een voorproefje van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Aanvang 11.30 uur. Inschrijven kan hier.

SUCCESVOL INNOVEREN
De Retailagenda is de motor achter tal van initiatieven die de innovatie in de sector vergroten. Dat levert waardevolle know how op die wordt gedeeld in drie nieuwe praktijkgerichte publicaties. Brigit Gerritse , programmamanager van de Retailagenda, gaat aan de hand van deze handreikingen in op de vele kansen die innovatie biedt.

SMART CITY ROOSENDAAL IN DE SPOTLIGHT
Smart retail city Roosendaal is een van de pioneers op het gebied van retailinnovatie.

STAATSECRETARIS MONA KEIJZER
Speciale gast is staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken en Klimaat). Zij gaat in op de essentiële rol van innovatieve retail voor levendige binnensteden. Ze neemt het eerste exemplaar in ontvangst van het handboek ‘Succesvol innoveren in winkelgebieden’. In het bijzijn van de staatssecretaris wordt daarnaast een nieuwe reeks RetailDeals getekend, o.a. met de gemeenten Coevorden, Gorinchem, Gennep, Parkstad Limburg en Weststellingwerf.

WORKSHOPS
Er zijn meerdere interactieve workshops en een wandeltour langs de technische hot spots van Roosendaal. Aan bod komen thema’s als de impact van local heroes, future proof retail, het belang van innovatieve online aanwezigheid en de reële werking van innovatieve technologische oplossingen.
Bekijk hier het hele programma.

RETAILINNOVATIEMARKT
Ontdek, probeer en bekijk de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatieve oplossingen voor de retailsector. Met o.a.

INSCHRIJVEN KAN HIER

PRAKTISCHE INFORMATIE
Datum: 11 maart 2019
Programma:
11.30 uur: Start plenair programma: 11.30 uur (ontvangst vanaf 10.30 uur)
13.00 uur: lunch
14.00 uur: workshops
16.00 uur: borrel

Locatie: Theater De Kring
Adres: Kerkstraat 1, 4701 HT Roosendaal
Bereikbaarheid: parkeergarage Biggelaar, Biggelaar 29, 4701 RA Roosendaal
Toegang Retailagenda Innovatiefestival: gratis

Met dank aan:

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.