DNWS Netwerkbijeenkomst: Thematafels

22

Save the date: netwerkbijeenkomst 28 januari 2019

Tijdens deze netwerkbijeenkomst richten we 4 thematafels in. Aan elke tafel behandelen we een specifiek onderwerp. Deelnemers kunnen met hun vragen terecht bij een van onze DNWS-experts. Tijdens de bijeenkomst kun je deelnemen aan twee van de 4 tafels.

De volgende thema’s komen aan bod:

  1. Compact centrum: Hoe stel je een Plan van Aanpak op waarmee de gezamenlijke stakeholders (ondernemers, vastgoed en gemeente) kunnen werken aan een compact centrum. Marc Majolée geeft je concrete handvatten.
  2. Ken je klant: wat is het DNA van je winkelgebied en wat is het DNA van je doelgroep die naar je winkelgebied toekomt? Jeroen Roose vertelt hoe je aan de verwachtingen kunt voldoen.
  3. Activering: de plannen voor verbetering van je winkelgebied liggen er, maar hoe ga je nu van start en hoe kan DNWS je daarbij helpen? René Hendriks en Inge Reijmer geven antwoord.
  4. Profilering van je winkelgebied: hoe zorg je ervoor dat je winkelgebied on- en offline zichtbaar is en voldoe je dan aan het beeld dat de bezoeker heeft? Thijs Kennis beantwoordt vragen en helpt je op weg.

Praktische informatie

Voor wie: Voor alle lokale stakeholders van een winkelgebied
Wanneer: maandag 28 januari 2019
Tijden: 14.00 uur tot 17.30 uur
Locatie: Het Retailhuis , Arnhemse Bovenweg 100, Zeist
Bedrag: DNWS-deelnemers kunnen kosteloos deelnemen, deelname is inbegrepen bij lidmaatschap.
Niet-leden betalen € 95.- excl. btw

Laatste updates

28 januari 2019

DNWS Netwerkbijeenkomst: Thematafels

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.