5 december 2019

Terugblik Green Retail Academy – Wageningen

In de winkel(vastgoed)sector is duurzaamheid een vast terugkerend thema dat om aandacht vraagt. Toch staat duurzaamheid nog niet bij alle stakeholders in de winkel(vastgoed)sector hoog op de agenda. En ook de mogelijke gevolgen van geldende milieuwetgeving met de bijbehorende sancties zijn nog onvoldoende bekend bij retailers, eigenaren van vastgoed, beheerders en ontwikkelaars. Tijdens de Green Retail Academy op dinsdag 26 november werden de -knappe- koppen bij elkaar gestoken.

Platform Duurzaam Winkelvastgoed zorgt met de Green Retail-reeks dat de sector op de hoogte blijft en in beweging komt.  Zo ook op dinsdag 26 november tijdens Green Retail Academy. Terug de schoolbanken in was het motto tijdens het congres op Wageningen University & Research. Wat zijn de laatste ontwikkelingen, hoe is dit toe te passen en wat moet jij hiervoor doen?
Tijdens het congres kwamen inspirerende succesverhalen voorbij van Erna Maters, Ernest van de Voort en Anke Kampschreur. Er waren tijdens de innovatietrein pakkende pitches van Rom van Oers, Vincent Ruijter, Laurens Drogendijk, Karst Wouda en Wilfred van der Plas.  Tijdens de break-out sessies werd er mini-colleges gegeven door van Henk Hofstede, Eelco van IJken, Roosje de Vries, Lizzy Butink & Michael Noordam en Harry de Goede.
Het Platform Duurzaam Winkelvastgoed is een initiatief van NRW om gezamenlijk de sector zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen en de beleidsmakers te adviseren. De Retailagenda is een van de partners van het platform.

Deze presentaties worden gedeeld via deze link.
De foto’s zijn hier te bekijken.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.