29 september 2021

13 oktober: Online technische briefing Impulsaanpak Winkelgebieden

RVO en de Retailagenda organiseren op woensdag 13 oktober een online technische briefing over de Impulsaanpak Winkelgebieden. Centraal staan de verdere uitwerking van de regeling, de aanvraagprocedure en het tijdspad.

In juli dit jaar zijn in een eerste webinar de contouren van de regeling Impulsaanpak Winkelgebieden geschetst. Inmiddels is de regeling verder ontwikkeld en zijn het aanvraagproces en de bijbehorende documenten nagenoeg gereed. Op woensdag 13 oktober organiseren RVO en de Retailagenda van 10:30 – 12:00 uur een online briefing om hierop een toelichting te geven. De briefing wordt verzorgd door Jacques de Win, projectleider bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, en Jos de Vries, vanuit de Rebelgroup betrokken bij het inrichten van het aanvraagproces. Aanmelden kan hier

Programma

Tijdens de briefing wordt onder meer ingegaan op :

Er is tijdens de briefing uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Ook vooraf kunnen al vragen worden gesteld. De vragen worden verzameld en verwerkt in een Q&A, die op de website van RVO wordt gepubliceerd en per e-mail verstuurd aan deelnemers aan de briefing.

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanvraagformulier van RVO.  Het webinar wordt opgenomen en kan later worden teruggekeken via de website van de Retailagenda.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.