15 september 2022

Aanmelden Impulskamers winkelgebieden kan tot 26 september

Gemeenten die van plan zijn om een aanvraag in te dienen voor de Impulsaanpak winkelgebieden kunnen zich aanmelden voor een online Impulskamer winkelgebieden. Tijdens een impulskamer kan een uur lang over het project worden gespard met twee experts op het gebied van integrale, gebiedsgerichte herstructureringsprojecten in winkelgebieden. Aanmelden voor een impulskamer kan t/m 28 september 2022 [dit was eerst 26 september]. De impulskamers vinden plaats tussen maandag 3 oktober en vrijdag 14 oktober 2022.

Aanmelden kan door het mailen van het deelnameformulier en het concept indieningsspreadsheet. Deze bijlagen staan op de website van RVO. Op basis van deze informatie bepaalt RVO welke twee experts het beste kunnen helpen bij het verder aanscherpen en onderbouwen van het project. Projecten die bij de eerste tranche al zijn besproken in een impulskamer kunnen niet opnieuw meedoen aan een impulskamer voor deze tweede tranche. Deze gemeenten kunnen wel een aanvraag indienen als de regeling open gaat, dit is van 14 november t/m 5 december 2022.

Vragen en meer informatie
Gemeenten die vragen hebben kunnen deze ook buiten de Impulskamers winkelgebieden stellen aan RVO. Dit kan door het sturen van een e-mail aan iw@rvo.nl.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.