10 juni 2022

Bezoek de Retailagenda-sessie ‘de black box van de transformatie’, 15 juni -vastgoedbeurs PROVADA, Amsterdam

Op het KERN-Plein op PROVADA organiseert de Retailagenda op 15 juni van 10 tot 12 uur met onderzoeksbureau Q&A twee sessies over de “black box van de transformatie”. De stakeholders van het Eindhovense stadsdeel Woensel en gemeente Hengelo zijn te gast en praten open over kansen en obstakels die ze tegenkomen.

Onder leiding van Frank Quix (Q&A Insights & Consultancy) organiseren we twee sessies met marktpartijen én deskundigen over de situatie in de vastgoed en retailmarkt. Centraal staat de vraag; Hoe zijn de belangen van partijen bij transformatie op een lijn te krijgen, welke manieren zijn er om (financiële) tegenstellingen te overbruggen?
In een open gesprek delen de stakeholders van stadsdeel Woensel (sessie 1) en gemeente Hengelo (sessie 2) hun inzichten over de samenwerkingsmogelijkheden en de obstakels die bij dit ingewikkelde proces komen kijken. Hoe kom je van transformatie-intenties tot een sterke business case waarin ook de financiën kloppen? Hoe wordt er tijdens deze trajecten omgegaan met ‘schade’ en verliezen? Wat wordt er ingeleverd om verandering mogelijk te maken? Hoe werken we beter samen in deze trajecten? Deze en meer prangende vragen komen in de sessie voorbij.

Sessie 1: 10.00-11.00 uur. Het transformatie-traject van stadsdeel Woensel, met Felix Wigman (adviseur gemeente Eindhoven), Eric Duffhuis (Vastgoed -VVE) , Mark Hoedjes (Vastgoed (Certitudo) en Krein Bons (CEO vanHaren Schoenen).

Sessie 2:  11.00-12.00 uur. Het transformatie-traject van gemeente Hengelo, met René Vierkant (Vastgoed -Vierders), Joop Nijenhuis (programmamanager gemeente Hengelo, Peter Rotteveel (Snelder Zijlstra) en Nick de Maeyer (Director of Real Estate WE Fashion).

Meer informatie
Datum: woensdag 15 juni
Programma:
10.00-11.00 uur – stadsdeel Woensel
11.00- 12.00 uur – gemeente Hengelo
Stand: KERN, 12-65
Locatie: RAI-Amsterdam
Kaarten: Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een toegangskaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.