18 mei 2021

Gratis digitaliseringsvouchers voor retailers t.w.v. 1000 euro

Retailers die hulp kunnen gebruiken bij hun e-commercestrategie kunnen gratis digitaliseringsvouchers aanvragen t.w.v. 1000 euro. De campagne is een initiatief van MKB Nederland, INretail en Vakcentrum in samenwerking met Bol.com.

In het kader van het nieuwe project ‘Online meer verkopen’ krijgen retailers gratis ondersteuning om hun online verkoopstrategie te versterken. Via de website kunnen ondernemers een online scan doen of afspraak maken voor een telefonisch adviesgesprek waarbij samen wordt gekeken naar de formule, de keuzes voor verkoopkanalen en de juiste (online/multichannel) strategie. Daarnaast kan per onderneming een trainings- en coaching pakket worden aangevraagd tot een maximum van 1000,- euro (excl BTW) aan voucherwaarde. Zo hebben retailers gratis toegang tot een groot aanbod van uiteenlopende e-commerce tools en ondersteuning. Deze lopen uiteen van een trainingen op het gebied van Google Ads, adverteren op social media tot SEO zoekmachine optimalisatie en mailmarketing.

Het aanbod van advies, coaching en trainingen worden verzorgd door onafhankelijke marketing- en communicatiebureaus met kennis van de branche en digitalisering, die speciaal zijn geselecteerd. In totaal is voor 600.000 euro aan adviesuren beschikbaar.

Voorwaarden deelname 

Meer informatie

Heb je een vraag over de scan, het adviesgesprek of over de vouchers? Neem dan contact op via vouchers@ondernemen.nl of bel naar +31614476591. Of kijk op de website.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.