27 augustus 2021

Q&A Impulsaanpak Winkelgebieden augustus 2021

Op 13 juli 2021 organiseerden RVO en de Retailagenda een webinar over de contouren van de Impulsaanpak Winkelgebieden. De vragen die naar aanleiding van deze introductie van de regeling zijn gesteld, zijn beantwoord met actuele kennis van de regeling en samengevat in een Q&A.

Met het programma Impulsaanpak Winkelgebieden stelt de Rijksoverheid 100 miljoen beschikbaar voor een gebiedsgerichte en integrale herstructurering van centrale winkelgebieden.  Op 13 juli 2021 organiseerden RVO en de Retailagenda en online briefing over hoe dit programma er in grote lijnen uit komt te zien.

De online briefing over de Impulsaanpak Winkelgebieden heeft via de live chat en per e-mail veel relevante vragen opgeleverd die uitvoerig zijn besproken door het projectteam. Bij het opstellen van de Q&A is gewacht op de nieuwste informatie over de inhoud, randvoorwaarden en procedure van de regeling, die nog altijd in ontwikkeling is. Deze informatie is in de Q&A verwerkt.

Actuele informatie

Actuele informatie over het programma van ‘Impulsaanpak Winkelgebieden’ staat op de site van RVO.  Nieuws en updates over de inhoud van regeling en het moment dat de aanvraag kan worden ingediend, worden gedeeld via de website van RVO en de communicatiekanalen van de Retailagenda.

Nieuwsbrief en vragen

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de regeling? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda.
Vragen over de regeling kunnen per e-mail worden gesteld via iw@rvo.nl.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.