7 december 2023

Retailagenda Publicatie “Mensen maken het verschil”

De retailsector is volop in beweging. Dat vraagt om ondernemers, medewerkers die veranderingen kunnen bijbenen en een arbeidsmarkt die meebeweegt. De Retailagenda buigt zich daarom samen met publieke en private partijen over het human capital vraagstuk in de retail. En met succes. De resultaten van deze gezamenlijke inspanningen staan in de publicatie “Mensen maken het verschil”, gelanceerd tijden het Retailagenda Wintercongres op 7 december 2023.

De Retailagenda heeft als belangrijke opdracht om de kennis die bijdraagt aan duurzame en leefbare kernen te delen. Deze publicatie bevat vele lessen van projecten en initiatieven op het terrein van de Human Capital Agenda van de Retailagenda.
De ontwikkelingen van de werkgelegenheid in de retail worden in kaart gebracht en er is aandacht voor de verschillende arbeidsmarktinstrumenten die zijn ontwikkeld om ondernemers te helpen om nieuwe medewerkers te vinden.Cover publicatie

Mooie verhalen

De Retailagenda deelt mooie verhalen van gepassioneerde ondernemers met passie voor retail en een warm hart voor hun mensen, bijvoorbeeld als het gaat om inclusie en diversiteit en stappen die zijn gezet op het gebied van een leven lang leren. Onderwijs en onderzoek spelen daarbij een cruciale rol en komen dan ook uitgebreid aan bod.
Laat je inspireren door de kansen die organisaties, opleiders, onderzoeker en ondernemers in de retail met en voor elkaar creëren en download hier de publicatie.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.