10 maart 2020

Retailagenda Retailgids 2020

Tijdens het Retailagenda Voorjaarcongres op 9 maart in Amersfoort heeft staatssecretaris Mona Keijzer van EZK het eerste exemplaar in ontvangst genomen van de Retailgids 2020. Deze publicatie bevat een selectie van de belangrijkste resultaten, instrumenten en opgedane kennis tijdens de afgelopen jaren van de Retailagenda.

Download hier de Retailgids 2020

De Retailagenda heeft zich de afgelopen gericht op de thema’s regionale afstemming, lokale transformatie, samen investeren, Human Capital Agenda en kenniscreatie en innovatie. Het resultaat van de inspanning van heeft geleid tot een schat aan kennis en inzichten, tal van instrumenten, retaillinnovatielabs en diverse praktische stappenplannen op uiteenlopend gebied. Deze zijn, en worden, gepubliceerd op de website, een selectie is voor de gelegenheid van het voorjaarscongres gebundeld in de Retailgids 2020.

Deze bevat onder andere de routekaart voor bestuurlijke regionale afstemming, de handreiking Dienstenrichtlijn en ruimtelijke ordening, de handreiking Saneren plancapaciteit. Daarnaast staan er de lessen in voor een succesvolle transformatie, een stappenplan voor het succesvol innoveren van winkelgebieden, en informatie over future proof-retail met een rol voor o.a. de Centrum Management Academy en de e-Academy voor ondernemers die zich in e-commerce willen bekwamen.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.