30 oktober 2021

Rotterdam stroopt mouwen op voor transformatie-aanpak

Tijdens vastgoedbeurs Provada – op 27 oktober- was er uitgebreid aandacht voor de Rotterdamse transformatie aanpak. Drie winkelgebieden worden versterkt, de overige bijna 70 andere moeten ‘verkleuren’.

In Vastgoedmarkt staat een uitgebreid verslag van het panelgesprek dat tijdens de beurs werd gehouden.  Hierbij gingen o.a. Jacques de Win van de Retailagenda, Dave Mayenburg van gemeente Rotterdam, Emma Briggs van de gemeente Eindhoven en Anjelica Cicilia van Syntrus Achmea met elkaar in gesprek over het versterken van winkelgebieden voor de toekomst.

Meer weten over de Rotterdamse transformatie aanpak in de verschillende winkelgebieden? Het Rotterdamse  Transformatiecongres in de Doelen in Rotterdam van 9 december is vanwege de coronamaatregelen verzet naar 21 februari 2022. In de ochtend zijn er excursies naar winkelgebieden, in de middag is er een plenair deel met sprekers. Inschrijven kan hier.
Wie zich eerder heeft ingeschreven hoeft dat niet nogmaals te doen.

De Retailagenda volgt de Rotterdamse aanpak op de voet om opgedane kennis breed te delen. Een van de centrale thema’s van de Retailagenda is transformatie. Gemeente Rotterdam geeft invulling aan dit programma-onderdeel door actief deel nemen aan de Transformatietafel van de Retailagenda ,dat als doel heeft om kennis er ervaring uit te wisselen en breed te delen.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.