22 juli 2022

Save the date: Retailagenda Festival “De waardevolle binnenstad”- 7 november

DE WAARDEVOLLE BINNENSTAD  – Route naar een positieve toekomst

De Retailagenda organiseert samen met Kern en Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS) een gevarieerd festival over de waarden die aan de basis staan van aantrekkelijke binnensteden en kernen, en hoe je met elkaar meerwaarde realiseert. Speciale gast: minister Micky Adriaansens van het ministerie van EZK. Noteer nu alvast de datum en de locatie: maandag 7 ­november in het Spoorwegmuseum in Utrecht.
Aanmelden kan hier

De wereld verandert. En om ook in de toekomst aantrekkelijk en van waarde te blijven moeten binnensteden, centra en kernen mee veranderen. Maar hoe doe je dat? Hoe geef je die waarde vorm?
Op 7 november organiseren de Retailagenda, Kern en DNWS een gevarieerd programma waarin alle perspectieven van de verschillende stakeholders aan bod zullen komen; die van provincies, gemeenten, vastgoedeigenaren en ondernemers. Want hoe meer je elkaars waarden begrijpt, hoe meer je samen bereikt.

De toekomst draait om drie waarden

Drie waarden komen aan bod: Hoe kom je tot de juiste keuze en de ideale mix? De publieke waarde draait om het sociaal/maatschappelijk domein, de economische waarde stelt de opbrengst centraal, en bij de klantwaarde is de behoefte van de consument de drijfveer.

Minister Micky Adriaansens

Speciale gast is minister Micky Adriaansens van het ministerie van EZK, drijvende kracht achter de Impulsaanpak Winkelgebieden. Het programma bestaat uit inspirerende TED-talks, prikkelende gesprekken, resultaten van onderzoeken en ontwikkelingen en vooral veel verhalen uit de praktijk, waar gemeenten, vastgoed en ondernemers een kijkje geven in hun keuken geven, en laten zien hoe door samen te werken van knelpunten kansen zijn gemaakt.

Aanmelden

Aanmelden kan hier

Praktische informatie

Retailagenda Festival 2022, i.s.m. DNWS en Kern
Datum: maandag 7 november
Tijd: 10.00 -17.00 uur
Locatie: Spoorwegmuseum, Utrecht
Deelname is gratis

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.