6 oktober 2016

Shoeby partner Retaillinnovatie-agenda

‘Samen maken we het succes’

Modeketen Shoeby (Van Deursen Retail Groep) is partner van de Retailinnovatie-agenda. Het is de eerste retailer die meedoet. Rayonmanager Marga Verhagen vertelt over de motivatie voor deze samenwerking.

‘Het contact met de Retailinnovatie-agenda ontstond toen de directie van Shoeby een brief stuurde naar alle gemeenten waar de modezaak is gevestigd. Het was een oproep om een met elkaar in gesprek te gaan over de toekomst. Wij willen de grenzen van het ondernemerschap op te zoeken en regels proberen te doorbreken. Vrijwel alle gemeenten hebben daar op gereageerd, waaronder Martijn van Dam van de gemeente Den Haag, een van de initiatiefnemers van de Retailinnovatie-agenda. Hij was heel enthousiast over onze vier etages tellende concept store in de Vlamingstraat. Daar stappen mensen in een warm bad zodra ze de drempel over gaan. Onze service is oneindig: nee kennen we niet. Het bruist er van de activiteiten met personal shoppers, een atelier, café en arrangementen voor een complete make over. We vinden het belangrijk om te investeren in personeel en stagiaires, zodat ze voor de perfecte beleving kunnen zorgen. Al onze activiteiten worden nauwkeurig gemeten, van de conversie van de websitebezoeker en de kopende klant tot het resultaat van spaarsystemen, nieuwsbrieven, app en webzuilen. Wat we doen proberen we steeds te verberen. Het leverde ons dit jaar drie retailprijzen op: die voor Beste Winkelketen in de categorie damesmode en Beste Webshop in de categorie dames- en kidsmode.

We denken een voorbeeld te kunnen zijn voor andere retailers en willen onze kennis en ervaring graag delen. Ons motto is ‘Samen maken we het succes’, dat geldt ook voor innovatie in de retail.’

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.