14 april 2023

Uitnodiging 11 mei: webinar Impulsaanpak Winkelgebieden

Op 11 mei 2023 organiseren RVO en de Retailagenda een webinar van 11:00 tot 12.00 uur ter voorbereiding op de nieuwe aanvraagronde voor de regeling Impulsaanpak Winkelgebieden. Aan melden kan via deze link.

Heeft u binnen uw gemeente een binnenstedelijk gebied dat u weer leefbaar en vitaal wilt maken? De regeling Impulsaanpak winkelgebieden kan met subsidie helpen bij het realiseren van de plannen. Meld u aan voor dit webinar en laat u uitgebreid informeren over deze regeling en het voorbereiden van een projectaanvraag.
Het derde indieningstijdvak is geopende van 26 juni tot en met 4 september. We vinden het belang om gemeenten zo goed mogelijk te ondersteunen om een succesvolle aanvraag in te dienen. Het programma van het webinar is daarop gericht

Het programma

Tijdens het webinar bespreken we 3 punten:

  1. We blikken terug op eerdere rondes van Impulsaanpak winkelgebieden. Wat hebben we geleerd en waar liepen aanvragers tegenaan?
  2. Programmamanager gebiedsontwikkeling Jan Westrik van gemeente Heerenveen vertelt meer over zijn ervaring met het aanvraagproces en deelt bepaalde leerervaringen met anderen.Via de chat is het mogelijk om tussendoor vragen te stellen.
  3. Wat verandert er in de nieuwe ronde van de regeling? Waar moet u opletten bij een nieuwe aanvraag? Welk ondersteuning biedt RVO bij het voorbereiden van een aanvraag.

Voor wie

Iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van een binnenstedelijk gebied:  gemeenten, provincies, projectontwikkelaars, retailers, vastgoedeigenaren en professionals uit de sector.

Aan melden kan via deze link. U ontvangt een bevestiging met daarin de link naar het webinar. Het webinar wordt opgenomen en is voor iedereen die zich heeft aangemeld terug te kijken.

Heeft u vragen over het webinar of over de regeling? Stuur dan een e-mailbericht naar iw@rvo.nl

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.