15 april 2022

Uitnodiging Online ochtendsessie Flitsbezorging: 26 april

Flitsbezorgers schieten in grote steden als paddenstoelen uit de grond. Hoe zorg je er in je gemeente voor dat deze snelle service in goede banen kan worden geleid? Op dinsdag 26 april organiseren de Retailagenda en Kern van 9.30 tot 11.00 uur een online sessie over flitsbezorging, en wordt deze nieuwe trend vanuit verschillende invalshoeken belicht. Klik hier om aan te melden

In de grootstedelijke gebieden in ons land volgen de ontwikkelingen op het vlak van boodschappen en convenience elkaar in enorm rap tempo op. De grote behoefte aan instant gemak leidt onder meer tot de toename van op convenience gerichte concepten, met daarin een opvallende rol voor de zogenaamde flitsbezorgers en hun bijbehorende darkstores. Maar het extra gemak voor de één – de snelle bezorging van een boodschap -, betekent vaak extra ongemak voor de ander, namelijk een darkstore in je straat. Hoe ga je als gemeente om met flitsbezorging en darkstores? Verbieden, toestaan of reguleren? En hoe zorg je er met elkaar voor dat deze nieuwe tendens in goede banen kan worden geleid?

Programma
Het doel van de online sessie op 26 april is het schetsen van de huidige ontwikkelingen, delen van verschillende invalshoeken en inzichten en het open gesprek met elkaar aangaan over dit actuele en belangrijke thema.
Onder leiding van Herman Kok, directeur van Kern, belichten verschillende partijen hun perspectief:

Tijdens de sessie is er volop gelegenheid om te reageren en vragen te stellen.

Informatie:
Datum 26 april 2022
Tijdstip: 9.30 tot 11.00 uur
Aanmelden: klik hier om aan te melden. Je ontvangt dan per mail een bevestiging met een link om aan het webinar deel te nemen.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.