19 november 2021

Update Q&A Impulsaanpak Winkelgebieden

Op woensdag 13 oktober organiseerden RVO en de Retailagenda een online briefing om een toelichting te geven op de regeling Impulsaanpak Winkelgebieden. Aan de hand van de vragen die zijn gesteld is de Q&A uitgebreid en geactualiseerd.

De vragen die tijdens deze tweede sessie over de regeling zijn gesteld, zijn uitgebreid doorgenomen en toegevoegd aan de bestaande Q&A die opgesteld is n.a.v. het webinar over de contouren van de Impulsaanpak, op 13 juli 2021.
Het programma is nog in ontwikkeling. Kijk op de site van RVO voor alle actuele informatie over het programma.

Terugblik webinar

Het webinar ‘Technische briefing Impulsaanpak Winkelgebieden van 13 oktober is hier terug te kijken.

De regeling Impulsaanpak Winkelgebieden is nog in ontwikkeling, de laatste details worden op dit moment besproken.  Het moment dat het eerste tijdvak voor het indienen van een projectaanvraag zal naar verwachting in het begin van het nieuwe jaar zijn.

Actuele informatie over het programma van de ‘Impulsaanpak Winkelgebieden’ staat op de site van RVO.  Nieuws en updates over de inhoud van regeling en het moment dat de aanvraag kan worden ingediend, worden gedeeld via RVO en de Retailagenda.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de regeling? Abonneren op de nieuwsbrief van de Retailagenda kan hier.
Vragen over de regeling kunt u ook per e-mail stellen via iw@rvo.nl

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.