24 oktober 2023

Kom naar het Retailagenda Wintercongres: 7 dec. Tivoli Utrecht

De Retailagenda organiseert samen met RVO/Impulsaanpak Winkelgebieden op donderdag 7 december in TivoliVredenburg in Utrecht het Retailagenda Wintercongres. Je kunt je nog inschrijven.  

Met een veranderend retaillandschap moeten centra meer bieden dan enkel winkelen, zoals een plek zijn om te wonen, te werken en te ontmoeten. Sociale meerwaarde is daarbij een belangrijke schakel. Maar hoe realiseer je sociale meerwaarde? Hoe zet je sociale meerwaarde in om beweging te brengen in binnensteden en kernen?

Sociale meerwaarde van alle kanten belicht

Tijdens het congres diepen we het thema sociale meerwaarde verder uit, en gaan we daarnaast ook in op allerlei andere aspecten die bijdragen aan dynamische en duurzame binnensteden en kernen. De dag bestaat uit een plenair deel, netwerklunch, 10 verschillende deelsessies verdeeld over drie rondes én een stadswandeling door het centrum van Utrecht. We sluiten af met een gezellig netwerkmoment.
Kortom, een goed gevuld programma met verdiepende gesprekken, frisse inzichten, praktische adviezen en heldere praktijkvoorbeelden en volop gelegenheid om inspiratie en kennis op te doen, elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Programma

09.30 uur                    Inloop en koffiemoment
10.00 uur                    Plenair
11.45 uur                    Deelsessie ronde 1
12.30 uur                    Netwerklunch
13.15 uur                    Deelsessie ronde 2
14.15 uur                    Deelsessie ronde 3 + stadswandeling door Utrecht
15.15 uur                    Netwerkborrel
16.15 uur                    Einde event

Plenair

Tijdens het plenaire deel praten we met verschillende gasten over aspecten die van belang we verschillende aspecten van de leefbare binnensteden en kernen:

Deelsessies in het kort

Ter plekke maak je je keuze voor de deelsessies die je wilt bijwonen. Je kunt je al vast voorbereiden. Lees hier meer over alle sessies 

Praktische informatie

Datum: donderdag 7 december 2023
Locatie: TivoliVredenburg  – Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht.
Tijd: van 10.00 – 16.00 uur (inloop 9.30 uur)
Toegang is gratis
Aanmelden kan hier

Route: TivoliVredenburg ligt pal naast Utrecht Centraal, parkeren kan in de parkeergarages van Hoog Catharijne. Meer info

Partners

Het Retailagenda Wintercongres wordt georganiseerd i.s.m. RVO/Impulsaanpak Winkelgebieden, met ondersteuning van INretail, KERN, Retailinsiders en Vakcentrum.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.