20 mei 2023

Terugkijken webinar Impulsaanpak Winkelgebieden 11 mei 2023

Op maandag 26 juni 2023 start de derde aanvraagronde van de regeling Impulsaanpak Winkelgebieden. Donderdag 11 mei organiseerden RVO en de Retailagenda een webinar met adviezen om een aanvraag in te dienen. Het webinar is hier terug te kijken.

In het webinar werden tips gegeven voor een goede voorbereiding van de aanvraag. Er werd onder meer ingegaan op de voorwaarden waar een aanvraag aan moet voldoen en de punten waar de Adviescommissie bij de beoordeling op let.

Casus Heerenveen

André Gout van gemeente Heerenveen vertelde over het projectplan voor het centrum en hun ervaring met het aanvraagproces. In eerste instantie werd de aanvraag van de afgewezen. Na advies van de experts van RVO werd het plan aangescherpt en alsnog goedgekeurd. (Lees hier meer over het projectplan van Heerenveen).

FAQ

Via de chat konden vragen worden gesteld. Tellen investeringen van winkeliers in de eigen winkel ook als private investeerder? Kan een subsidieregeling om winkelpuien op te knappen onderdeel zijn van de aanvraag? Komt een online platform ook in aanmerking voor subsidie via de Impulsaanpak Winkelgebieden? Bekijk hier de veel gestelde vragen en antwoorden.

Start derde aanvraagronde

De derde aanvraag ronde start maandag 26 juni 2023 om 09:00 uur en sluit op maandag 4 september 2023 om 12:00 uur. Het totale budget voor deze ronde bedraagt 26 miljoen euro.

Meer informatie
Kijk hier voor meer informatie over de Impulsaanpak Winkelgebieden.
Neem voor vragen contact op met iw@rvo.nl

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.