1 mei 2022

YouFit@Retail: gratis workshops en coaching voor medewerkers en ondernemers

De ontwikkelingen in de retailsector gaan snel. Dit heeft gevolgen voor de bedrijfsvoering en dus ook voor medewerkers. Zij zullen zich moeten blijven ontwikkelen en nadenken over hun werk en loopbaan. Dat gaat vaak niet vanzelf. YouFit@Retail biedt maatwerk ondersteuning aan werkgevers om werknemers bekwaam, gemotiveerd en waar nodig in beweging te krijgen.

Youfit@Retail biedt coaching, workshops en trainingen, concrete adviezen en oplossingen. Ze dragen bij aan loopbaanbewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en competenties van werkenden en werkzoekenden in de retail en om hen te helpen op tijd in beweging te komen als hun werk verandert of als zij zelf veranderen. Om er zo voor te zorgen dat de match met hun werk goed blijft. Alle diensten van Youfit@Retail zijn geheel kosteloos voor de sector door financiering vanuit de branche en de overheid.

Workshops voor medewerkers
Dit voorjaar start Youfit@Retail weer met een reeks workshops waar iedereen die werkzaam in de retailsector zich voor kan inschrijven. Voor medewerkers zijn er de workshops:
– Omgaan met verlies van je baan (4 mei 2022)
– Persoonlijke kracht (12 mei 2022)
– Weet je wel wat er allemaal in je zit?! (17 mei 2022
Lees hier meer over de workshops

Loopbaancoaching voor medewerkers
Ervaren loopbaancoaches gaan graag in gesprek met medewerkers over verschillende vragen over (loop)baan, carrière en ontwikkeling. Deze vragen onderzoeken zij door na te gaan wat hun talenten, interesses, kwaliteiten en drijfveren zijn. In een paar gesprekken gaan zij hiermee aan de slag, met behulp van opdrachten en testen. Meer info

Youfit@Retail biedt naast werknemersdienstverlening ook een scala aan workshops aan voor werkgevers en leidinggevenden. Kijk voor de mogelijkheden op de site van Youfit@Retail.

Kosteloos adviesgesprek voor ondernemers
Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de vragen die op de werkvloer spelen, kunnen ondernemers een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Een adviseur komt langs bij de organisatie en bespreekt kosteloos en vrijblijvend welke diensten passen bij de medewerkers en het bedrijf.
Kijk hier voor meer informatie.

Op de site van Youfit@retail staan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ontwikkeling en loopbaan, interessante blogartikelen van de specialisten en inspirerende ervaringen van deelnemers.

Youfit@Retail maakt deek uit van de Human Capital Agenda van de Retailagenda. Het programma is erop gericht om de competenties van iedereen die werkzaam is in de (food en non-food) retailsector aan te laten sluiten bij de noodzakelijke transitie van de sector.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.