25 februari 2018

Terugblik Retailagenda Wintercongres 2018

Op maandag 19 februari heeft de Retailagenda in Hotel Nassau in Breda het Retailagenda Wintercongres georganiseerd. We kijken terug op een geslaagd congres waarbij deelnemers volop van de gelegenheid gebruik maakten om ervaring uit te wisselen en van elkaar te leren.

Bekijk hier een impressie van de ontvangst en het plenaire deel waarbij Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat de aanwezigen toesprak en de vervolgaanpak van de Retailagenda in ontvangst nam.
Lees hier meer over de thema’s of download hier de brochure Vervolgaanpak Retailagenda 2018 -2020

Tijdens de paneldiscussie, met de wethouders van pilotgemeenten Arnhem, Den Helder, Hardenberg, Meppel, Schiedam en Roosendaal, werd ingegaan op de kansen, uitdagingen en leermomenten bij het toekomstbestendig maken van hun binnenstad. Bekijk hier de video’s van de gemeenten.

De negen gemeenten hebben in bijzijn van Mona Keijzer de Retaildeal getekend. Het gaat om Zoetermeer, Gooise Meren en Amersfoort en de Achterhoekse gemeenten Aalten, Bronckhorst, Berkelland, Oude IJsselstreek, Oost-Gelre en Winterswijk. Bekijk hier de foto’s van het tekenmoment.

De Retailagenda houdt zich de komende jaren bezig met vijf thema’s: lokale transformatie, regionale sturing, huurmarkt, de Human Capital Agenda en Kenniscreatie & Innovatie. Deze onderwerpen stonden centraal tijdens de zes co-creatiesessies van het congres. Bekijk hier de foto’s.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief van de Retailagenda

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.